Планинка Пролом вода Луковска Баня Джаволя Варош

ONLINE РЕЗЕРВАЦИЯ


За Пролом Баня

Пролом Баня се намира в Южна Сърбия, на склоновете на планината Радан. Известна е по своята лековита Пролом вода, която принадлежи към рядката група води с изключителни балнеоложки стойности: висока алкалност (pH 8,8-9,2), ниско-минерализираност (сухи остатъци 148 мг/л), бикарбонатна. С желанието да Ви приближим този единствен дар на пиродата, имате възможност навсякъде в хотела да бъдете в контакт с Пролом водата.

На лековитата Пролом вода се основават всички наши здравни програми. Ефектът от лечението се засилва с прилагането на балнеоложки физикални процедури, с престой на чист и свеж въздух и разходки сред девствената природа на Пролом Баня. За подобряването на общото здравословно състояние допринася и надморската височина от (550-668 м) и умерено континеталния климат с голям брой слънчеви дни през годината.

Комплексът на хотел „Радан“ е обединил в себе си овен престоя в удобни стаи и съвременни медицински и Wellness процедури, различните възможности за рекреация, забавления и екскурзии. В случай, че желаете да имате възможност за работа сред спокойно обкръжение, за Вас сме осигурили зали за делови срещи, напълно оборудвани за тази цел.

Независимо дали идвате да се лекувате или на почивка, за делова среща или само за да се наслаждавате на природата, своят престой можете да запълните с Wellness процедури, прекарване в закрития или открит басейни, обяд в „Етно ресторанта“, с екскурзии до Джаволия Варош, до църквата „Лазарица“ и останалите културно-туристически забележителности на Топличкия окръг.

Специални предимства: използване на басейните на открито и закрито, както и спортните терени, са включени в цената на Вашият престой.

o banji