Планинка Пролом вода Луковска Бања Ѓаволја Варош

Ресторани

Престојот во Пролом бања е повеќе од лекување и одмор. Затоа за Вас подготвивме понуда на вкусни и внимателно избалансирани јадења и слатки, приспособена кон различните потреби на гостите.Ресторанот на хотелотПансионските оброци се послужуваат во два ресторана:

  • Појадок– по принцип на шведска маса, се послужува во ресторанот Нови Радан во главниот објект, во близина на рецепцијата.
    Време за послужување на појадок: 07.00 – 10.00 часот

  • Ручекот и вечерата се послужуваат во централниот хотелски ресторан. Можете да бирате меѓу три пансионски јадења од дневното мени + диетален и посен оброк. Со ручекот се послужува супа или чорба, овошје или слатки.
    Време за послужување ручек: 12.30 – 15.00 часот
    Време за послужување вечера: 17.30 – 20.00 часот