Планинка Пролом вода Луковска Бања Ѓаволја Варош


Ценовник на пансионските услуги во Стандард собите на Хотел Радан во Пролом Бања

За периодот Јули - Декември 2018 година


Јануари - март Април Мај Jун Јули - август Септември
БО ден основен 3.890,00 RSD 3.990,00 RSD 4.090,00 RSD 4.190,00 RSD 4.390,00 RSD 4.190,00 RSD
БО ден плус 4.790,00 RSD 4.890,00 RSD 4.990,00 RSD 5.090,00 RSD 5.290,00 RSD 5.090,00 RSD
БО ден екстра 5.090,00 RSD 5.190,00 RSD 5.290,00 RSD 5.390,00 RSD 5.590,00 RSD 5.390,00 RSD

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ЗА ЕДНО ЛИЦЕ ДНЕВНО

БО ден - основен опфаќа:


БО ден - плус ги опфаќа сите услуги на Основен БО ден + 3 третмани дневно:


БО ден - екстра ги опфаќа сите услуги на Основен БО ден + 4 третмана дневно:

БО ден значи престој од 3 и повеќе денови. За престој до 3 дена цената се зголемува за 20%.
Полупансионот (без ручек) се намалува 300,00 динари за едно лице дневно.
Доплатата за еднокреветна соба изнесува 1.500,00 динари дневно.

Поволности за деца (во придружба на 2 возрасни лица): Можност за плаќање на рати: со кредитна картичка (VISA, MasterCard, Maestro i DINA).Ценовник на пансионските услуги во Конфорт собите на Хотел Радан во Пролом Бања


Јануари - март Април Мај Jун Јули - август Септември
БО ден основен 4.390,00 RSD 4.490,00 RSD 4.590,00 RSD 4.690,00 RSD 4.890,00 RSD 4.690,00 RSD
БО ден плус 5.290,00 RSD 5.390,00 RSD 5.490,00 RSD 5.590,00 RSD 5.790,00 RSD 5.590,00 RSD
БО ден екстра 5.590,00 RSD 5.690,00 RSD 5.790,00 RSD 5.890,00 RSD 6.090,00 RSD 5.890,00 RSD

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ЗА ЕДНО ЛИЦЕ ДНЕВНО

БО ден - основен опфаќа:


БО ден - плус ги опфаќа сите услуги на Основен БО ден + 3 третмани дневно:


БО ден - екстра ги опфаќа сите услуги на Основен БО ден + 4 третмана дневно:

БО ден значи престој од 3 и повеќе денови. За престој до 3 дена цената се зголемува за 20%.
Полупансионот (без ручек) се намалува 300,00 динари за едно лице дневно.
Доплатата за еднокреветна соба изнесува 1.500,00 динари дневно.

Поволности за деца (во придружба на 2 возрасни лица): Можност за плаќање на рати: со кредитна картичка (VISA, MasterCard, Maestro i DINA).Ценовник на пансионските услуги во апартман на Хотел Радан во Пролом Бања


Јануари - март Април Мај Jун Јули - август Септември
БО ден основен 5.390,00 RSD 5.490,00 RSD 5.590,00 RSD 5.690,00 RSD 5.890,00 RSD 5.690,00 RSD
БО ден плус 6.290,00 RSD 6.390,00 RSD 6.490,00 RSD 6.590,00 RSD 6.790,00 RSD 6.590,00 RSD
БО ден екстра 6.590,00 RSD 6.690,00 RSD 6.790,00 RSD 6.890,00 RSD 7.090,00 RSD 6.890,00 RSD

ЦЕНИТЕ СЕ ДАДЕНИ ЗА ЕДНО ЛИЦЕ ДНЕВНО

БО ден - основен опфаќа:


БО ден - плус ги опфаќа сите услуги на Основен БО ден + 3 третмани дневно:


БО ден - екстра ги опфаќа сите услуги на Основен БО ден + 4 третмана дневно:

БО ден значи престој од 3 и повеќе денови. За престој до 3 дена цената се зголемува за 20%.
Полупансионот (без ручек) се намалува 300,00 динари за едно лице дневно.
Доплатата за еднокреветна соба изнесува 1.500,00 динари дневно.

Поволности за деца (во придружба на 2 возрасни лица): Можност за плаќање на рати: со кредитна картичка (VISA, MasterCard, Maestro i DINA).

Пасионски ценовник

Стандард собите

Комфорт собите

Aпартман