Планинка Пролом вода Луковска Бања Ѓаволја Варош

Ценовник на Wellness услугитеWellness за хотелските гости (солена соба, парна бања, сауна, џакузи базен, тепидариум) 1000,00 RSD
Wellness за нехотелски гости 1500,00 RSD
Wellness lux за хотелските гости 2000,00 RSD
Wellness lux за нехотелски гости 2500,00 RSD
Солена соба 500,00 RSD
Парна бања 500,00 RSD
Сауна 500,00 RSD
Џакузи када 500,00 RSD
Џакузи базен 500,00 RSD
Масажа со вулкански камења, 25 минути 1700,00 RSD
Масажа со вулкански камења, 50 минути 3000,00 RSD
Кралска масажа, 15 минути 1700,00 RSD
Кралска масажа, 30 минути 3000,00 RSD

Ценовник на естетските третмани

Дермоабразија на
  • Лицето
2000,00 RSD
  • Лицето и вратот
2500,00 RSD
EK третман
  • Една промена
400,00 RSD
  • До 5 промени
1500,00 RSD
Целутрон TMЦ 500 400,00 RSD
Антицелулит програма 1300,00 RSD